Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Όμορφη και προστατευμένη από τον ήλιο επιδερμίδα

Προϊόντα εύκολα στην εφαρμογή, αποτελεσματικά κι ανθεκτικά στο νερό..




Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES, της Lavipharm, κυκλοφορεί τα νέα προϊόντα για πολύ υψηλή και υψηλή προστασία της επιδερμίδας, ειδικά για βρέφη και παιδιά, από την σειρά αντηλιακής προστασία HELIODERM.
Τα νέα προϊόντα της αντηλιακής σειράς HELIODERM χάρη στην ειδική σύνθεση τους προσφέρουν αποτελεσματική αντηλιακή πολυπροστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας για αυτό και είναι ιδανικά για βρέφη και παιδιά. Τα προϊόντα πολύ υψηλής και υψηλής προστασίας περιέχουν το συστατικό TanActine που συνδυάζει ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, ενισχύει τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας και προστατεύει από ερεθισμούς, χωρίς άρωμα και parabens.
Για πολύ υψηλή προστασία
Το αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος Helioderm Spray Sans Parfum SPF50+, έχει διαφανή, μη λιπαρή υφή, προτείνεται για παιδιά από 3 ετών και άνω, καθώς κ ενήλικες. Πωλείται στα φαρμακεία σε νέα συσκευασία των 200ml από 125ml. Το σύστημα φίλτρων Tinosorb M® & S® του Helioderm Spray San Parfum SPF50+ προστατεύει από τις UVB και UVA ακτίνες, αφού απορροφά, διαχέει και αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία.
Για υψηλή προστασία
Με την κρέμα προσώπου Helioderm Fluide Naturel SPF30 και με το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος Helioderm Lait Naturel SPF30, η HELIODERM προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία όλο τον χρόνο. Τα προϊόντα αυτά είναι ιδανικά για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Με το συστατικό Helioguard 365, προφυλάσσουν από τη φωτογήρανση και την πρόωρη γήρανση, ενώ με τη VitaminE καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Περιέχουν Οξείδιο του ψευδαργύρου και Διοξείδιο του τιτανίου, που αποτελούν 100% φυσικά ορυκτά φίλτρα και εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία να φθάσει στην επιδερμίδα.
Τα προϊόντα HELIODERM της CASTALIA απαντούν στις απαιτήσεις των καταναλωτών για ασφαλή προστασία από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες, είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση εμφάνισης αλλεργίας, εύκολα στην εφαρμογή, αποτελεσματικά κι ανθεκτικά στο νερό.
Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη. Έχοντας «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», αποτελείται από σειρές προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας κάθε ηλικίας. Όλα τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά, μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα.
Επισκεφθείτε σήμερα το www.castalia-derm.com και αποκτήστε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προιόντα της CASTALIA.
Συνιστώνται από δερματολόγους και διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.
πηγή : http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου